Mjau.



Jag lyssnar på dubstep och planerar yoga inför skolan imorgon, min handledare på VFTn fick höra att jag haft Yoga med kidsen på förskolan och ville pröva det med sina 3:or också. Det ska bli kul, så nu väljer jag ut barnvänliga poser att testa på dem =D.

VFTn har gått jättebra än så länge, min nya handledare är jättebra, hon engagerar mig i allt som de vanliga lärarna håller på med, ist för att skicka hem mig med barnen som jag hört att många gör. Så jag har varit på föreläsning om formativ bedömning och analys av barnens nationella prov. Det har varit jättekul hittills.

Igår åt jag lunch med Sebbe, vi käkade mumsiga bagels och sedan följde han med mig till Cubus för lite shopping, jag behövde baskläder, så det blev två långärmade t-shirt (2 för 179:-) och två koftor (2 för 299:-). Cubus är minst lika bra på baskläder som H&M. Så om mina H&M bojkottande alliances känner att de behöver lite sånt kan de ju joina mig i malmö en dag (hint hint, nudge nudge).


För övrigt har jag bestämt mig för att endast äta vegetariskt (fast med fisk) i två veckor för att se om jag känner mig lite piggare och mer motiverad. Vegetarisk kost kan ju göra under har jag hört så det skadar inte att pröva. Så nu ska jag laga Ratatouille till matlåda imorgon =D





<3

RSS 2.0